تاریخ انتشار : 25 فروردین 1393 13:5

میرکوهی تشریح کرد

آخرین وضعیت طرح ها و لوایح قضایی در مجلس

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر دادگستری از آغاز بررسی طرح جرم سیاسی در کمیسیون قضایی مجلس از روز گذشته خبر داد. عبدالعلی میرکوهی در گفت وگو با  خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: ادامه بررسی طرح جرم سیاسی به فردا(سه شنبه) موکول شده است.

وی با اشاره به لایحه نحوه اجرای محکومیت های مالی گفت: شورای نگهبان نسبت به این لایحه ایراد گرفته و لایحه برای بررسی مجدد و رفع ایرادات به کمیسیون قضایی مجلس ارسال و بررسی آن در این کمیسیون آغاز شده است.

میرکوهی افزود: لایحه تمدید دوره آزمایشی قانون بازرسی کل کشور روز گذشته در دستور صحن علنی مجلس بود، ولی به دلیل اتمام وقت بررسی آن به فردا( سه شنبه) موکول شد.

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر دادگستری درباره آخرین وضعیت لایحه جامع وکالت خاطرنشان کرد: این لایحه از قوه قضائیه به دولت ارسال شده است و باید هیات وزیران نسبت به این لایحه نظر دهد و پس از آن به مجلس ارسال می شود.

میرکوهی درباره تعیین نرخ دیه سال 93 گفت: نرخ دیه امسال هنوز از سوی قوه قضائیه اعلام نشده است و تا زمان اعلام رئیس قوه قضائیه از اظهارنظر در این زمینه معذور هستم.

وی با اعلام این موضوع که وزیر دادگستری قرار است فردا(سه شنبه) در مجلس حضور پیدا کند، گفت: علت حضور آقای پورمحمدی در مجلس پاسخ به سوالات برخی از نمایندگان مجلس در مورد سازمان های زیر مجموعه قوه قضائیه از جمله سازمان ثبت، پزشکی قانونی و.. . است.