رییس کل دادگستری استان سمنان:

زنگ خطر سست شدن بنیان خانواده ها سال هاست به صدا درآمده است

رییس کل دادگستری استان سمنان با بیان این که زنگ خطر سست شدن بنیان خانواده ها سالهاست که به صدا درآمده، گفت: در حوزه خانواده مانند سایر حوزه های فرهنگی، اقتصادی و ... نقش نهادهای حاکمیتی بسیار پر رنگ و تاثیرگذار است.

21847.jpg

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه سمنان، سیدمحسن مظهری در جلسه شورای نخبگان استان سمنان، گفت: آمارهای موجود بسیار نگران‌کننده است و اگر به آن آمار، پرونده‌های جزایی مرتبط را نیز اضافه کنیم این خطر بزرگ بیشتر نمایان خواهد شد.

رئیس شورای نخبگان استان سمنان افزود: در حال حاضر موضوع مشخص است، اول اینکه چه کنیم تا کانون خانواده به درستی و مستحکم شکل بگیرد و ثانیاً در قبال خانواده های متزلزل چه تدبیری بیندیشیم تا دچار فروپاشی نشوند.

مظهری رعایت همطرازی زوجین را در ازدواج، اصلی مهم و البته مغفول مانده عنوان کرد و گفت: آخرین راه حل خانواده ها باید مراجعه به دادگستری باشد؛ هر چند در موضوعات خانوادگی اساساً راه حل قضایی متصور و موثر نیست بلکه باید تلاش کرد تا پیش از مراجعه زوجین به دستگاه قضا، از طریق مرکز مشاوره این مشکل رفع و زوجین با فراگیری سبک صحیح زندگی اسلامی خانواده خود را استحکام بخشند.

رییس کل دادگستری استان سمنان همچنین به وجود هجمه‌های فراوان موجود در فضای مجازی و رسانه‌های بیگانه اشاره کرد و افزود: هرچند نمی‌توان به طور کامل آنان را حذف کرد ولی باید با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و مشارکت تمامی افراد اقدامات عاجلی در این حوزه انجام شود، لذا باید روحانیون، اساتید دانشگاه و کارشناسان، دستگاه‌های متولی فرهنگی، سازمان‌های مردم نهاد و تمامی دست اندرکاران با هم افزایی، تشریک مساعی و به دور از موازی کاری برنامه ریزی و فعالیت کنند.