تاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1392 10:29

موزه صلح تهران و کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) برگزار می‌کنند:

کارگاه آموزشی "پناهندگان، کمک های بشردوستانه و تلاش به سوی زندگی صلح طلبانه"

موزه صلح تهران و کمیساریای عالی ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) کارگاه آموزشی «پناهندگان، کمک های بشردوستانه و تلاش به سوی زندگی صلح طلبانه» را برگزار می کنند.

Logo-HCR-Perso--englishزمان برگزاری:
     پنج‌شنبه 2 خرداد ماه 1392؛ ساعت 8:30 الی 14

مهلت ثبت نام: یک‌شنبه 29 اردیبهشت ماه 1392

مباحث مورد بررسی: *تاریخچه UNHCR و فعالیت‌های آن در ایران و جهان؛ *ترمینولوژی؛ *بخش‌های مختلف کاری مرتبط با پناهندگان ؛ *نمایش فیلم کوتاه در ارتباط با موضوع کارگاه؛ *بارش افکار؛ * تمرین‌های عملی؛ *روایتی از زندگی پناهندگان

شرکت‌کنندگان ضمن شرکت در این کارگاه، از موزه صلح تهران هم بازدید خواهند کرد.

هزینه ثبت نام: 10 هزار تومان. (برای دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی معتبر نیم بها خواهد بود.) لطفاً هزینه ثبت نام در این کارگاه را از طریق یکی از کارت‌های عضو شتاب، به کارت شماره 5892101018692281 بانک سپه و یا حساب شمارۀ 262300859704 بانک سپه، به نام خانم مینا نیکفر (مسئول مالی موزه صلح تهران) واریز نمایید و رسید آن را روز برگزاری کارگاه به همراه داشته باشید.

برای دریافت گواهی شرکت در کارگاه، ثبت نام الزامی است. با توجه به محدودیت ظرفیت، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.

مکان برگزاری کارگاه: ضلع شمالی پارک شهر، موزه صلح تهران. در صورت وجود هرگونه ابهام می توانید با موزه صلح تهران از طریق پست الکترونیک زیر و یا شماره تلفن 66731076 (021) تماس گرفته و سوال‌های خود را مطرح کنید: info@tehranpeacemuseum.org

برای ثبت نام در این کارگاه آموزشی اینجا کلیک نمایید.

منبع خبر